Multimedia

U bent online of u zou dat willen zijn. Waar precies, als ik vragen mag? Zegt u nu "eh...", dan kan ik het antwoord voor u bedenken, en ook de redenen waarom. Daar gaat een gesprek aan vooraf. Misschien heeft u een bedrijf of een project, dat u de social media wilt zetten. Of u wilt wat gezellige YouTube-filmpjes. Of af en toe wat getwitter, te beginnen met drie maandjes als experiment. Dat kan ik voor u verzorgen. Zullen we overleggen? U bereikt me snel per mail: mailmij

blogEen blog is geschikt voor een project of om een bedrijfsidentiteit in de markt te zetten. Snel en gemakkelijk. U vertelt waarover u wilt communiceren en met welke doelgroep, u legt mij uit waar het over moet gaan en dan lever ik een blog, met onregelmatige of juist regelmatige content. Net wat past. Voor Relatieplanet.nl schrijf ik elke dag zes stukjes op Daten.nl. Verder heb ik eigen blogs; zo schrijf ik op Hoekvrouw.nl over boksen en andere vechtsporten.

TwitterTwitter is leuk en snel. Maar een enkel tweetje per maand, dat schiet niet op. Plus, er is de noodzaak om volgers te verwerven. Het medium stelt ook hoge eisen aan de interactiviteit: heeft u een achterban opgebouwd, dan wil die van u een antwoord. Als u er geen tijd voor heeft, ik maak dat graag. Dankzij mijn multimediaproject Hoekvrouw twitter ik met allerlei boksers.

TouTubeWe leven in een beeldmaatschappij en dus hoort YouTube ook bij het pakket. Inmiddels maakte ik heel wat filmpjes en liet mezelf ook filmen. Iets voor u? een minuutje beeld kan meer zeggen dan duidend woorden. En... u heeft het zelf in de hand wat en wie ik film.

facebook Foto's van poezen en oude worstelaars? Die deel ik op Facebook.

facebookZakelijke informatie vindt u op LinkedIn